Spek mie stroop

Wij bestaan 5 jaar!

Op zoek naar een gezellig restaurant met veel sfeer & een geweldige ambiance?
Ons restaurant is geheel ingericht in een authentieke Zeeuwse oma stijl. Er is een ruime kinderspeelhoek aanwezig en een echte oma “lounge” ruimte waar u de dorpsfilms uit 1965 kunt bewonderen.
In ons restaurant serveren wij gerechten gemaakt met Zeeuwse ingrediënten. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijke High-Tea, High-Beer of een High-Wine als gezellig uitje met familie, vrienden of collega’s.

U zult zich wanen in de tijd van weleer!

Ons restaurant ligt op prachtige Zeeuwse wandel – en fietsroutes. Wij hebben een ruime eigen parkeergelegenheid voor de deur! Bovendien kunt u bij ons uw e-fiets gratis opladen! Hoe handig is dat?!

Wij zitten in het hart van de zak van Zuid- Beveland waar u al wandelend of fietsend kunt genieten van verstilde dijkjes en in het voorjaar de prachtige bloeiende fruitboomgaarden.

U hoeft niet langer te zoeken

Reserveer hier uw tafeltje

Wist u dat…

 

De pannenkoeken die wij aan u serveren gemaakt zijn van ambachtelijk gemalen vlegelmeel? Deze meelsoort wordt voor ons op traditionele wijze gemalen op de windmolen van de 5 gebroeders uit Heinkenszand. Daarnaast gebruiken wij waar mogelijk streekproducten die op ambachtelijke wijze bereid zijn.

Wist u dat:


Wij ook glutenvrije pannenkoeken kunnen serveren.

Wij ook lactosevrije pannenkoeken kunnen serveren. ( rijstemelk of soyamelk)

 Wij ook uw feestje kunnen verzorgen…… 

Wij ook dagarrangementen kunnen samenstellenOpeningstijden:

Vrijdag van 16.00 tot 20.00
Zaterdag 11.00 tot 20.00
Zondag 11.00 tot 20.00

3  Zeeuwse begrippen

onder 1 dak!